To tradycyjnie 12 dań - dlaczego 12cie ?
Barszcz czerwony z uszkami
Kapusta z grzybami
Groch z kapustą
karp
pierogi z serem
pirogi z kapustą
żur wigilijny
kapuśniak
łazanki z kapustą
kutia
kompot z suszu
zupa grochowa
przepisy wkrótce - tymczasem życzę Spokojnych i rodzinnych Świąt.
O mnie/About me
- Janusz Pitera
- Kraków i reszta świata, Poland
- Jestem facetem który na codzień pracuje "pod krawatem" odpoczywam w kuchni bawiąc się smakami i "konstrukcją" potraw. Kochałem gotować dla moich dzieci ale nie poddaję się i kontynuuję to co lubię ... dawać radość z jedzenia. Trzymam się w kuchni rzeczy prostych, banalnych ale nie zawsze znanych bo uważam tylko z takich można stworzyć prawdziwe kulinarne dzieła.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz